Getekende communicatie


Visueel Faciliteren

Ik faciliteer workshops, brainstormsessies en visuele meetings voor teams en organisaties.

Met visueel denken en doen boor je de krachten en creativiteit van je deelnemers aan. Je maakt met de juiste visuele ondersteuning 'the big picture' zichtbaar en vergroot de betrokkenheid en de interactie van de groep. Iedereen kan zich beter zaken voorstellen en wordt uitgedaagd om nieuwe verbindingen te leggen.

Helder, overzichtelijk en gegarandeerd met energie & plezier!Visual Recording

 

Door visueel vast te leggen wat er besproken of bedacht wordt tijdens een vergadering , brainstorm of workshop, ontstaat er ter plekke een helder en bruikbaar beeld. Het ideale hulpmiddel voor iedereen die veranderingen moet vormgeven en teams wil laten samenwerken. René Hogeboom legt realtime vast wat er besproken wordt en zorgt ervoor dat je aan het eind van de bijeenkomst een papieren én een digitale versie van de verslaglegging krijgt. Uiteraard kan deze visual achteraf nog aangepast worden zodat je een eindproduct hebt wat optimaal in te zetten is op intranet, social media, in memo´s etc.

 


Praatplaten

 

Een nieuw plan, visie of andere boodschap helder en visueel vertaald naar een praatplaat of visieposter. Met deze presentatievorm presenteer je je boodschap, procesinhoud, of procesvoortgang overzichtelijk en begrijpelijk bij je (interne)doelgroep, je team(s) of management. Door de info visueel te vertalen ontstaat er  toegankelijkheid, herkenning, focus, verbondenheid, eenduidigheid en overzicht.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Explanimations

 

Met een explanimation breng je je boodschap, idee of product terug naar de kern en wordt deze visueel onder woorden gebracht. Een explanimation is een animatie filmpje van één- of enkele minuten (afhankelijk van de boodschap) en is zeer doeltreffend om met je boodschap grotere doelgroepen te bereiken op bijvoorbeeld social media of intranet.

Voor hoogwaardige explanimations kies ik voor een nauwe samenwerking tussen illustrator, animator & scenarioschrijver/regisseur.